Ce facem?

Concept Training reprezintă un concept nou de spațiu pentru antrenamente în Brașov destinat deopotrivă sportivilor de performanță și celor amatori care își doresc o abordare multidisciplinară și holistică în atingerea propriilor obiective legate de performanță sportivă sau de îmbunătățirea condiției fizice generale pentru o viață sănătoasă. Concept Training Center este o alternativă la sălile de fitness de masă, fiind o sală profesională care funcționează în regim de club, unde sportivii amatori și profesioniști se pot antrena într-un cadru intim, beneficiind de cele mai performante echipamente pentru antrenamente funcționale și condiționare sportivă existente pe piață și de experiența unei echipe de profesioniști.

Pregătire fizică și condiționare pentru performanță sportivă

Programele de antrenament individual, de grup sau cu întreaga echipă pentru îmbunătățirea condiției fizice generale sau specifice (viteză, forță, agilitate, putere, anduranță) sunt personalizate în funcție de nevoile sportivilor de elită și concepute pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul fizic maxim și să accelerați pe drumul performanței sportive.

Fitness pentru Adulți

Programele noastre de antrenament pentru adulți sunt adaptate fie la nevoile oamenilor din viața de zi cu zi, fiind concentrate pe exerciții funcționale, fie la nevoile specifice persoanelor care practică un sport recreativ și își doresc îmbunătățirea anumitor calități fizice.

Refacere

Programe profesionale pentru prevenția accidentărilor, optimizarea refacerii și tratării durerilor musculare și facilitarea întoarcerii la activitatea sportivă. La Concept Training Center te aștepăm cu o gramă de servicii specializate pentru a-ți asigura o refacere optimă.

Antrenament cognitiv

Program de antrenament inovativ și dinamic ce utilizează stimuli senzoriali (vizuali și auditivi) în cadrul unui antrenament fizic în vederea îmbunătățirii capacităților senzoriale, capacităților motorii fine, percepției, capacității de concentrare, vitezei de reacție, memoriei, capacității de identificare a soluțiilor și de luare a decizilor.

Consiliere Nutrițională pentru copii și adulți

Consiliere și educație nutrițională personalizate în funcție de obiectivele tale, fie că îți dorești adoptarea și menținerea unui stil de viață sănătos sau asigurarea necesităților dietetice speciale pentru performanță sportivă.