<

CINE SUNTEM?

Înainte de toate, suntem o familie. Pasiunea pentru sport și pentru o viață echilibrată ne-a adus împreună. Apoi, suntem o echipă de tineri specialiști în domeniul sportului și al nutriției cu o viziune nouă, dezvoltată în urma experiențelor trăite în mai multe colțuri ale lumii. Îmbunătățirea performanței umane, atât în plan fizic, cât și mental, este misiunea noastră.

Credem cu tărie că fiecare persoană, indiferent de nivelul condiției fizice, poate beneficia de pe urma programelor noastre, care au la bază cele mai moderne tehnici și protocoale de pregătire fizică pentru performanță sportivă și o abordare științifică a tuturor factorilor determinanți, de la nutriție, până la refacere și recuperare.

Existăm deopotrivă pentru sportivii de performanță și sportivii amatori care își doresc îmbunătățirea calităților sportive, dar și pentru persoanele care nu au reușit să își atingă obiectivele în cadrul unei săli tradiționale de fitness.

Dezvoltarea unei relații pozitive cu activitatea fizică și alimentația echilibrată este principalul nostru deziderat iar întrucât aceasta se clădește încă din copilărie, suntem aici pentru a-i călăuzi și pe cei mici pe acest drum.