Fitness

Concept Training Center este locul de întâlnire pentru sportivul profesionist, maratonistul de weekend și cei care își doresc o abordare nouă în fitness pentru un stil de viață mai sănătos. Aici, în locul în care asfaltul întâlnește aerul curat al pădurii, poți face mișcare într-un cadru intim, având la dispoziție echipamente inovative și susținere din partea specialiștilor.

Fie că vrei să te antrenezi singur sau ca parte dintr-o echipă, sala noastră este echipată pentru a satisface nevoile tale, indiferent de obiectivele tale și de nivelul de condiție fizică.

Cum te poți alătura comunității Sport Geeks de la Concept Training Center?
  • Poți deveni membru prin achiziționarea unui abonament de acces la sală
  • Te poți antrena individual cu unul dintre antrenorii noștri personali
  • Te poți antrena împreună cu prietenii sau cu alți membrii ai comunității, cu unul dintre antrenorii noștri personali (maxim 4 persoane)
  • Poți lua parte la clasele noastre prin intermediul abonamentului Group Class cu 2 sau cu 3 sesiuni săptămânale, în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție pentru antrenament
  • Poți lua parte la programele noastre de fitnrss și nutriție special dezvoltate pentru a-ți oferi toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele într-un timp limitat (6/8/12 săptămâni).

Programe

Beach Fit CHALLENGE

Yes, it's finally that time of the year! 🌴🏖️🌅Dacă ai reușit deja să își planifici vacanta de vară, știm că te gândești la momentul în care vei lasa serviciul, stresul și deadline-urile la o parte pentru câteva zile, în locul mult așteptatei vacanțe, distracției și reculegerii.

Fie alegem o vacanță la mare, la munte, la piscină sau la pescuit, acum este oportunitatea perfectă pentru a ne conecta cu cea mai bună, relaxată și autentică formă a noastră.

Detalii Program

Pachet de servicii cu locuri limítate care se desfășoară începând cu data de 24 Iunie

24 Iunie
LUNI - MIERCURI - VINERI
INTRE ORELE
8:00-9:00 / 17:00-18:00 / 19:00-20:00
Prețul programului este de 300 RON

Summer Body CHALLENGE

Pentru majoritatea dintre noi, vara este un anotimp minunat. Este anotimpul vacanțelor, distracției și reculegerii și o oportunitate perfectă pentru a ne conecta cu cea mai bună, relaxată și autentică formă a noastră.

Pentru toți cei care cred că daca te simți bine în interior, arăți bine la exterior, lansăm cel mai tare program de fitness, nutriție și motivație pentru a fi în cea mai bună formă fizică până la începutul verii.

Detalii Program

Pachet de servicii cu locuri limítate care se desfășoară începând cu data de 6 Mai

6 Mai
LUNI - MIERCURI - VINERI
INTRE ORELE
7:00-9:00 / 10:00-11:00 / 19:00-21:00
Prețul programului este de 300 RON

SPRING DETOX CHALLENGE

La Concept Training Center, primăvara este anotimpul noilor începuturi.

Dacă și tu îți dorești să te eliberezi de excesele acumulate în lunile de iarnă pentru a fi într-o formă fizică mai bună, noi avem pachetul perfect pentru tine.

Detalii Program

Pachet de servicii cu locuri limítate care se desfășoară începând cu data de 11 MARTIE

11 Martie
LUNI - MIERCURI - VINERI
INTRE ORELE
7:00-9:00 / 10:00-11:00 / 19:00-21:00
Prețul programului este de 300 RON