TE PREGĂTIM PENTRU PERFORMANȚĂ

Ca și sportiv profesionist, timpul disponibil pentru antrenamente, atât în sezon, cât și în afara acestuia, este deosebit de valoros iar utilizarea acestuia în scopul obținerii celei mai bune condiții fizice poate face diferența între un sezon foarte bun și unul slab. Pachetele ELITE Training se concentrează pe perfecționarea calităților motrice generale și specifice ale sportivilor de performanță care își doresc îmbunătățirea condiției fizice, indiferent de disciplina sportivă practicată.

ARII DE DEZVOLTARE

  • Devoltarea forței și a puterii musculare
  • Antrenarea vitezei de mișcare și de reacție
  • Imbunătățirea abilităților motorii de coordonare ochi-mâini sau ochi-picior
  • Dezvoltarea agilității și rapidității
  • Antrenarea mobilității, stabilității și flexibilității
  • Antrenarea rezistenței și a sistemelor energetice
  • Recuperare și prevenția accidentărilor
  • Consiliere nutrițională pentru sportivi

Programele ELITE Training sunt concepute conform necesităților individuale în urma aplicării unui set de teste fizice și de măsurători dar și prin consultarea cu antrenorul sportivului.

ELITE Individual

Condiționare pentru sportivii care își doresc să se concentreze pe îmbunătățirea calităților fizice necesare performanței în disciplina practicată în cadrul antrenamentelor individuale.
Avantajele constau în faptul că preparatorul este concentrat strict asupra nevoilor individuale ale sportivului pe tot parcursul antrenamentului.

ELITE Group

Pachetele de condiționare sportivă pentru gupuri de până la patru sportivi/coechipieri reprezintă calea avantajoasă către îmbunătățirea condiției fizice în contextul unor antrenamente personalizate la nevoile individuale și beneficiind de cele mai performante echipamente și instrumente pentru performanță sportivă.

ELITE Team

Programele de condiționare sportivă pentru echipe se adresează echipelor ce își doresc îmbunătățirea condiției fizice în scopul dezvoltării unor avantaje competitive. Preparatorul nostru fizic colaborează cu antrenorul echipei în vederea dezvoltării antrenamentelor în funcție de nevoile și obiectivele echipei și de etapa competițională (pre-competiție, competiție, post-competiție).