Programul care te învață sa mănânci precum un campion

Dacă ești sportiv de performanță sau copilul tău este motivat și dedicat sportului practicat, este timpul să beneficiezi la maxim de alimentația care poate reprezenta un instrument în obținerea perfomanțelor fizice și mentale maxime. Programul de grup EAT LIKE A CHAMPION îți oferă strategiile exacte pe care cauți. Este arma secretă pentru a-ți maximiza performanța și pentru a obține acel avantaj competitiv pe care îl poate oferi nutriția sportivă.

La ce te poți aștepta după finalizarea programului

Alți sportivi și adolescenți activi care au trecut prin acest program au beneficat astfel:
 • Mai multă energie la antrenamente și pe tot parcursul zilei

 • Compoziție corporală îmbunătățită

 • Risc redus de îmbolnăvire și de accidentare

 • Performanțe cognitive elevate: capacitate de concentrare, atenție, viteza și calitatea deciziilor, coordonarea și precizia loviturilor sunt aspecte cognitive ale performanței care sunt profund influențate de alimentatie

 • Indicatori de calitate musculară (eficiență musculară, tonus muscular, bunăstare și eficiență metabolică) optimizați, ceea ce duce în teren la îmbunătățiri legate de forță, forță în regim de viteză, rezistență la efort

 • Încărcătură mentală redusă datorită simplificării raspunsului la întrebarea: Ce, cum și când ar trebui să mănânc?

 • Claritate: Sisteme simplu de implementat și adaptat în contextual unui program de antrenamente, școală și muncă congestionat

PROGRAMUL DE GRUP EAT LIKE A CHAMPION INCLUDE:

 • Prezentarea principiilor, strategiilor și ponturilor de nutritie sportivă intr-un mod practic pe parcursul a 6 seminarii (câte unul pe săptămână). Programul prezintă sisteme ușor de înțeles și gata de implementat, dezvoltate de nutriționistul Iasmina Voicu în peste 8 ani de experiență practică cu sportivi de la toate nivelurile de performanță

 • Teme (provocări) săptămânale care ne ajută să învățăm cum să punem în practică principiile și strategiile

 • Ghidul Eat Like A Champion în format digital, pe care îl vei putea consulta oricând în viitor.

 • Posiblitatea de a adăuga o consultație individuală cu nutriționistul Iasmina Voicu, la prețul redus de 250 RON (în loc de 400 RON). ce include:

  1. evaluarea compoziției corporale prin adipometrie (procent de grăsime, masa non-grasă, apă),

  2. analiza calității musculare (eficiență musculară, tonus muscular, bunăstare și eficiență metabolică) prin stratigrafie ecografică

  3. și elaborarea planului de periodizare a alimentației: calculul necesarului caloric și nevoilor de macronutrienți în funcție de intensitatea și volumul de efort depus de la o zi la alta

 • Crezi că ai nevoie de mai mult ajutor personalizat și prefer să lucrezi individual cu nutriționistul Iasmina Voicu? Click aici pentru programele individualizate

Tematica acoperită pe parcursul celor 6 săptămâni în care vei învăța să mănânci ca un campion:

Alți sportivi și adolescenți activi care au trecut prin acest program au beneficat astfel:
 • Cum construim o farfurie pentru performanta. Balanța energetică.

 • Încărcarea depozitelor de energie in 3 pași pentru performante maxime la fiecare antrenament și meci. Cele trei tipuri de gustări care susțin performanta sportivă.

 • Intra-combustibil - când, ce și cum consumam in timpul efortului pentru maximizarea performantelor sportive. Alimentația pentru refacere - cum poate alimentatia să susțină refacerea musculară si adaptarea la efort.

 • Alimentatia in ziua meciului - mesele care îți pot schimba performanta in meci

 • Hidratarea optimă - rehidratarea cu electroliți - Bonus! Retete de băuturi funcționale pentru performanțe elevate

 • Suplimente sportive - când ne ajuta, care suplimente au efecte ergogenice dovedite științific, introducere in anti-dopaj.

Despre Nutriționistul Iasmina Voicu

“Sunt nutriționist avizat cu studii superioare în domeniul Științelor Nutriției, membru în Asociația Română pentru Nutriție, Fitness și Sănătate și mi-am consolidat experiența în consiliere și consultanță nutrițională începând din anul 2015.

Experiența mea profesională în domeniul nutriției s-a desfășurat la toate nivelurile: de-a lungul anilor am lucrat cu copii, adolescenți activi și sportivi juniori din diverse discipline sportive, până la sportivi profesioniști din SuperLiga României sau din Echipa Națională de Fotbal.

Din anul 2017 am deschis în Brasov centrul pentru performanță sportivă și fitness Concept Training, împreuna cu soțul meu, Cătălin Voicu.

Sistemele de implementare și ponturile practice incluse în acest program sunt rezultatul muncii mele practice de peste 8 ani, în care am lucrat direct cu sportivi de toate vârstele și de la toate nivelurile de perfomanță și am observat ce funcționează, ce nu este util și unde se împotmolesc în practică cei mai mulți dintre sportivi.”

Iasmina Voicu, nutritionist avizat

Mai multe informații despre Iasmina Voicu, studii și experiența profesională, poți afla accesând pagina Fondator Iasmina.

Investiție

Important! Pentru sportivii de performanță care au nevoie de ajutor pe termen lung, acest program de Coaching poate fi continuat printr-o colaborare pe termen lung, ce poate include consultații ulterioare pentru adaptarea planului, noi meniuri personalizate, noi recomandări pentru suplimentare, refacerea analizelor de compoziție corporală pentru măsurarea rezultatelor și evaluarea evoluției în timp, în funcție de necesitățile individuale.

DETALII ȘI ÎNSCRIERE

Detalii organizatorice:

Programul se desfășoara separat pentru Grupele de vârsta: 12-15 ani și +16 ani
În cazul copiilor și adolescenților activi, fiecare copil poate veni însoțit de un părinte.
Numărul minim de persoane per grupă: 5 persoane
Locurile sunt limitate!
Durata programului: 6 săptămâni

Locația desfășurării programului: Sesiunile se pot desfășura atât la sediul Concept Training din Brașov cât și virtual pentru persoanele din alte zone geografice sau din alte țări.

Plata se face în avans în numerar la sediul Concept Training sau prin transfer bancar.

Pentru înscrieri, informații suplimentare sau dacă ai nevoie de alte servicii, poți lua legătura cu nutriționistul Iasmina Voicu prin:


 • Telefon: 0723100137
 • E-mail: info@maxperform.ro